Hoe ons steunen?

SPONSOR EEN OF MEERDERE VERJAARDAGSDOZEN

Je kunt ons steunen door één of meerdere verjaardagsdozen te sponsoren. Een doos kost 40€ (incl BTW). Steun ons via: BE42 9731 2112 5954

Particulieren

Steun ons en sponsor een verjaardagsdoos of een éénmalige gift naar keuze. Of steun ons door op regelmatige basis een doos te sponsoren of een gift te doen.

Bedrijven

Maak met het gehele bedrijf of een afdeling éénmalig of structureel verjaardagen mogelijk voor kinderen die leven in armoede.

Dit kan door het steunen van de inhoud van een doos (speelgoed, versiering, snoep enz…) zo drukken we de prijs van de verjaardagsdoos en kunnen we met hetzelfde geld meer kinderen blij maken.

Scholen / Verenigingen / Instellingen

Als school, vereniging of instelling kun je een spaarproject of een actie op touw zetten om geld in te zamelen. Tijdens deze actie wordt kansarmoede op school onder de aandacht gebracht.

WORD EEN SUPER SPONSOR

Wanneer je ons voor 1000€ of meer per jaar sponsort, voorzien we een vermelding op onze sponsorpagina.

WORD EEN PARTNER

Partners zijn bedrijven/verenigingen die naast sponsoring vzw Kietelt als een eigen mini project zien. Zij zetten acties op touw om geld voor vzw Kietelt in te zamelen en brengen op die manier hun sociaal engagement naar de buitenwereld.
Of laat je klanten weten dat een gedeelte van de opbrengst uit de verkoop van producten naar vzw Kietelt gaat. Zo helpen ook je klanten mee om verjaardagen mogelijk te maken.

Wil jij sponsoren of een initiatief op poten zetten? Neem contact met ons op en wij denken graag met je mee!

Help 't Kietelt kansarme kinderen een mooie verjaardag te geven. Steun ons via: https://www.whydonate.nl/donate/Kieteltvzw/nl


Steun 't Kietelt

Contacteer ons
Verjaardagsdoos